FESTES D’ANIVERSARI

Des de l’AFA us volem recomanar la tradició d’agrupar els nens i nenes que celebren el seu aniversari durant el trimestre en una única festa, amb tots els companys i companyes de classe.

Alguns dels beneficis per als infants són:

  1. Ningú en queda exclòs. La totalitat de la classe/grup hi és convidada.
  2. Tot el grup/classe té l’oportunitat de relacionar-se i passar una bona estona plegats fora de l’ambient escolar (si deixeu anar la imaginació els podeu proposar jocs col·lectius).
  3. Tothom té el mateix regal. Vosaltres decidiu el que, el com i a quin preu, però nosaltres aconsellem simplement un detall econòmic i que sigui el mateix per tothom (ja sigui nen o nena).

Alguns avantatges per a les famílies:

  1. El repartiment de les tasques simplifica l’organització. Entre les famílies dels infants que celebren l’aniversari es reparteixen el que cal dur: el pastís, les begudes, els regals…
  2. Relació amb altres famílies amb les que normalment no es coincideix. Aquest fet creiem que es molt interessant per aquelles famílies que s’han incorporat aquest any a P3 (penseu que els vostres fills i filles seran companys de classe durant els propers 9 anys i alguns de vosaltres, potser, encara no us coneixeu), però també per aquelles que us heu incorporat a qualsevol curs.

Recordar-vos que, amb la intenció de facilitar aquestes celebracions amb tot el grup classe , l’escola posa a la nostra disposició l’espai necessari, generalment el pati o sota el porxo, per poder dur-les a terme. L’horari és de 16.30 a 18h, i al finalitzar l’activitat s’ha de tenir cura de l’endreça i neteja.

Cal fer la reserva una setmana abans al David (conserge) via e-mail: secretaria@escolalolaanglada.cat ; i per evitar problemes d’espai es podran celebrar màxim 3 aniversaris el mateix dia.

Per finalitzar, recordar-vos que “no es poden vendre ni consumir begudes alcohòliques en els centres educatius” segon l’article 18 de la Llei 08/1998 de prevenció i assistència en matèria de substàncies que poden generar dependència.