Xerrada d’INTERNET SEGURA

Benvolgudes famílies i educadors,

Us informem que el proper  dijous 15 de febrer a les 19h,  Escola i AFA hem organitzat una xerrada d’INTERNET SEGURA, adreçada a pares, mares i educadors/es.

La durada aproximada de la xerrada és de 60 minuts.

Si esteu interessats en assistir-hi agrairíem ompliu el formulari internet segura

Actualment internet contribueix a satisfer moltes de les nostres necessitats d’informació, coneixement i comunicació, així com un seguit de recursos que afavoreixen les relacions personals.

Les característiques actuals d’internet han generat una sensibilització especial per protegir els menors que són especialment vulnerables respecte d’altres persones que vulguin aprofitar-se’n.

Per aquest motiu el Departament d’Interior ha elaborat un pla per informar, alertar i conscienciar dels perills i les activitats il·lícites en els quals els menors poden ser víctimes pontecials; donar consells per a un ús adient i segur de la xarxa d’internet i oferir un canal de contacte entre la policia i les famílies, els educadors i els menors.

Aquesta xerrada anirà a càrrec de La Policia de la Generalitat de Catalunya- Mossos d’Esquadra.  Els professionals que realitzaran l’activitat,  són tècnics en seguretat i responsables de les Oficines de Relació amb la comunitat i/o dels Grups d’Atenció a la víctima de la comissaria de referència. Aquests professionals han estat formats/des i tenen l’experiència de desenes d’activitats preventives adreçades a la Comunitat Educativa.

Us adjuntem un document amb el contingut de la xerrada: Internet segura per pares i mares

Desitjant que la xerrada sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *