Xerrada d’INTERNET SEGURA

Benvolgudes famílies i educadors,

Us informem que el proper  dijous 15 de febrer a les 19h,  Escola i AFA hem organitzat una xerrada d’INTERNET SEGURA, adreçada a pares, mares i educadors/es.

La durada aproximada de la xerrada és de 60 minuts.

Si esteu interessats en assistir-hi agrairíem ompliu el formulari internet segura

Actualment internet contribueix a satisfer moltes de les nostres necessitats d’informació, coneixement i comunicació, així com un seguit de recursos que afavoreixen les relacions personals.

Les característiques actuals d’internet han generat una sensibilització especial per protegir els menors que són especialment vulnerables respecte d’altres persones que vulguin aprofitar-se’n.

Per aquest motiu el Departament d’Interior ha elaborat un pla per informar, alertar i conscienciar dels perills i les activitats il·lícites en els quals els menors poden ser víctimes pontecials; donar consells per a un ús adient i segur de la xarxa d’internet i oferir un canal de contacte entre la policia i les famílies, els educadors i els menors.

Aquesta xerrada anirà a càrrec de La Policia de la Generalitat de Catalunya- Mossos d’Esquadra.  Els professionals que realitzaran l’activitat,  són tècnics en seguretat i responsables de les Oficines de Relació amb la comunitat i/o dels Grups d’Atenció a la víctima de la comissaria de referència. Aquests professionals han estat formats/des i tenen l’experiència de desenes d’activitats preventives adreçades a la Comunitat Educativa.

Us adjuntem un document amb el contingut de la xerrada: Internet segura per pares i mares

Desitjant que la xerrada sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

Cicle de conferències i tallers per a famílies

Benvolgudes i benvolguts,

Des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Esplugues, ens plau convidar-vos a una sessió dirigida a pares, mares i professionals d’educació al municipi per presentar-vos el Cicle de xerrades i tallers per a famílies dintre del Pla Educatiu d’Entorn.

Aquest cicle començarà amb una proposta formativa dirigida a les famílies amb nens d’infantil i primària, amb el títol “Fem-los autònoms” a càrrec de Milos Salgueda.

La xerrada tindrà lloc el proper dimecres 7 de a les 18:30 a la sala d’actes de l’escola Isidre Martí, carrer de les Piles número 2. Agrairem que feu extensiva aquesta convocatòria a la resta de pares i mares de la vostra AMPA.

Preguem que confirmeu la vostra assistència fent inscripció a https://goo.gl/1tocaz o contestant aquest mateix correu o trucant al telèfon 900300082.

Jornada Robòtica dissabte 17 de febrer

Us presentem una nova proposta a l’escola dintre de l’espai LOLAMAKERS.

En aquesta  ocasió us proposem una jornada per a tots els cicles de l’escola utilitzant el tinkering, Low-tech, la programació i la robòtica.

 

Amb aquesta jornada volem introduir als nostres fills en la tecnologia amb la intenció de potenciar el desenvolupament de les distentes intel·ligències del nens.
La diversió afavoreix l’aprenentatge. Aprendre és el més estimulant que pot fer el nostre cervell.
Els reptes mentals afavoreixen el desenvolupament de la intel·ligència, i la cooperació per superar aquest reptes és un valor important i un ensenyament en sí mateix.
L’exploració de la tecnologia, i la seva aplicació en la programació i l’electrònica, són intrínsecament motivadores per a les generacions natives digitals, i potencien l’aprenentatge d’altres àrees de coneixement a través de projectes atractius.
Els nens contemporanis creixen en un entorn altament tecnològic i cal que comprenguin que disposen de totes les capacitats per desenvolupar-se com a creadors digitals, i no han de limitar-se a ser consumidors.
El preu de la jornada serà de 5 euros per família. Aquest diners seran íntegrament invertits en material per la jornada.
La jornada es realitzarà el dissabte 17 de febrer de 10h a 14h, cal inscripció prèvia a lolamakers2016@gmail.com, indicant el nom de i classe del alumne (o família).

Esperem que sigui un èxit!!