Jornada Robòtica dissabte 17 de febrer

Us presentem una nova proposta a l’escola dintre de l’espai LOLAMAKERS.

En aquesta  ocasió us proposem una jornada per a tots els cicles de l’escola utilitzant el tinkering, Low-tech, la programació i la robòtica.

 

Amb aquesta jornada volem introduir als nostres fills en la tecnologia amb la intenció de potenciar el desenvolupament de les distentes intel·ligències del nens.
La diversió afavoreix l’aprenentatge. Aprendre és el més estimulant que pot fer el nostre cervell.
Els reptes mentals afavoreixen el desenvolupament de la intel·ligència, i la cooperació per superar aquest reptes és un valor important i un ensenyament en sí mateix.
L’exploració de la tecnologia, i la seva aplicació en la programació i l’electrònica, són intrínsecament motivadores per a les generacions natives digitals, i potencien l’aprenentatge d’altres àrees de coneixement a través de projectes atractius.
Els nens contemporanis creixen en un entorn altament tecnològic i cal que comprenguin que disposen de totes les capacitats per desenvolupar-se com a creadors digitals, i no han de limitar-se a ser consumidors.
El preu de la jornada serà de 5 euros per família. Aquest diners seran íntegrament invertits en material per la jornada.
La jornada es realitzarà el dissabte 17 de febrer de 10h a 14h, cal inscripció prèvia a lolamakers2016@gmail.com, indicant el nom de i classe del alumne (o família).

Esperem que sigui un èxit!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *